INTEGRITET

INTEGRITET

 

Sekretessmeddelande

Detta är webbplatsens integritetspolicy och kommer att kallas "vi", "våra" och "oss" i den här sekretesspolicyen för Internet. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du webbplatsens integritetspolicy på denna webbplats, som anges på denna webbplats.

Vi förbehåller oss rätten att, när som helst, ändra eller ta bort delar av denna Internetsäkerhetspolicy när som helst. Denna Internet Sekretesspolicy är utöver alla andra villkor som gäller för webbplatsen. Vi gör inga representationer om tredje parts webbplatser som kan vara länkade till webbplatsen.

Vi inser vikten av att skydda integriteten hos information som samlas in om besökare på vår webbplats, särskilt information som kan identifiera en person ("personlig information"). Denna Internet Sekretesspolicy reglerar hur din personliga information, som erhålls via webbplatsen, kommer att behandlas.

Denna Internetsäkerhetspolicy ska ses över periodiskt så att du uppdateras om eventuella ändringar. Vi välkomnar dina kommentarer och feedback.

 

Din integritetsrättigheter

Vårt företag respekterar våra användares integritet och har utvecklat denna integritetspolicy för att visa sitt engagemang för att skydda din integritet. Denna sekretesspolicy är avsedd att beskriva för dig som enskild person som är användare av vår webbplats och tjänster, den information vi samlar in, hur den informationen kan användas, med vilken den kan delas och dina val om sådana användningar och upplysningar .

Vi uppmanar dig att läsa denna sekretesspolicy noggrant när du använder vår webbplats eller tjänster eller handlar med oss. Genom att använda vår webbplats accepterar du de metoder som beskrivs i denna sekretesspolicy. Om du har frågor om vår integritetspraxis, var god kontakta oss.

 

Information vi samlar om dig

I allmänhet kan vi samla in personlig information som kan identifiera dig som ditt namn och din e-postadress och annan information som inte identifierar dig. När du lämnar personlig information via vår webbplats kan informationen skickas till servrar som finns i USA och andra länder runt om i världen.

Vi kan samla in och lagra all personlig information du anger på vår hemsida eller ge oss på något annat sätt. Detta inkluderar identifierande information, till exempel ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer och faxnummer, och om du handlar med oss, ekonomisk information som din betalningsmetod (giltigt kreditkortsnummer, typ, utgångsdatum eller annan finansiell information). Vi kan också begära information om dina intressen och aktiviteter, kön och ålder, annan demografisk information och recensioner på vår webbplats eller produkter som vi säljer.

Personlig information om besökare på vår webbplats samlas eller sparas endast när det är medvetet och frivilligt inlämnat. Vi kan till exempel behöva samla in sådan information för att ge dig ytterligare tjänster eller att svara på eller vidarebefordra eventuella förfrågningar eller förfrågningar. Det är vår avsikt att denna policy skyddar din personliga information från att hanteras på något sätt som strider mot gällande sekretesslagar.

 

Hur vi använder informationen vi samlar in

I allmänhet kan vi använda information som vi samlar om dig till:

· leverera de produkter och tjänster som du har begärt

· hantera ditt konto och ge dig kundsupport

· Utföra forskning och analys om din användning av eller intresse för våra produkter, tjänster eller innehåll, eller produkter, tjänster eller innehåll som erbjuds av andra.

· Kommunicera med dig via e-post, post, telefon och / eller mobila enheter om produkter eller tjänster som kan vara av intresse för dig, antingen f